Petreceri corporate

Un eveniment de tip corporate se deosebește de alte evenimente sau petreceri private, așadar crearea unei experiențe interesante poate deveni o adevarată provocare. Hunters Pub va fi răspunsul tuturor întrebărilor și suntem pregătiți să vă fim alături în organizarea unui eveniment corporate de succes. Astfel de evenimente pot lua multe forme, de la întâlniri de afaceri, la seminarii și conferinte sau petreceri ale companiei. În spatele fiecărui astfel de eveniment există o planificare minuțioasă, iar printre punctele cele mai importante ale organizării unui eveniment corporate se numără alegerea locației adecvate.

Vă punem la dispoziție un spațiu ideal ce vă permite amenajarea sa conform propriilor necesități și dorințe pentru ca acest eveniment să fie reușit din toate punctele de vedere. Localizarea este unul din punctele noastre forte fiind situați într-un punct central al Iașului, și anume în Parcul Expoziției. Așadar vă oferim atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și liniștit în mijlocul aglomerației orașului.

Evenimentele corporate sunt ocazia perfectă de a consolida relația dintre parteneri sau angajați, aducând astfel beneficii afacerii. Experiența aparte de care doriți să aibă parte invitații cuprinde cateva aspecte organizatorice esențiale :

  • Numărul de participanți la eveniment. Hunters Pub dispune de un spațiu generos la interior, amenajat cu multă atenție la detalii pentru a îmbina armonios plăcutul cu utilul. La exterior, Hunters Garden este terasa îndrăgită de toată lumea și locul perfect pentru zile călduroase.
  • Meniul evenimentului. Bucătarii de la Hunters au pregătit un meniu internațional unde aromele se îmbină în texturi potrivite oricărui stil și oricărui context. Fie că vă doriți un meniu cu aperitive reci sau un meniu complet cu mâncare caldă, echipa noastră va încânta invitații cu preparate delicioase. Meniul se poate, bineințeles, personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.
  • Specificul evenimentului. Fiecare tip de eveniment corporate are nevoi diferite, iar Hunters Pub vă este alături în planificarea celor mai mici detalii. Decorul potrivit și o atmosferă plăcută oferă contextul optim pentru un eveniment corporate reușit.

În spatele unui eveniment corporate de succes stă o echipă profesionistă și implicată care se asigură că totul decurge conform planului. Vom avea grijă ca atmosfera să fie adecvată specificului evenimentului și acesta va ramâne mereu întipărit în amintirea invitaților! Ospitalitatea, voia bună și calitatea serviciilor oferite fac parte din principiile de bază ale colectivului Hunters. Niciun detaliu nu va fi trecut cu vederea. Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

TOP