Cumătrie în Iași

Cumătria sau petrecerea de botez este întotdeauna un prilej de bucurie și sărbătoare. Este un moment special, încărcat de emoție, ce merită sărbătorit din plin. Planificarea în detaliu a unui astfel de eveniment poate deveni o adevărată provocare, însă Hunters Pub vă este alături în organizarea celei mai frumoase petreceri.

Povestea începe în una din zonele centrale ale orașului, și anume Parcul Expoziției. Localizarea este esențială și, chiar dacă se află într-o zonă cunoscută a orașului, Hunters Pub este totuși ferit de agitația orașului. Este locul ideal ce oferă atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și relaxant în mijlocul aglomerației. Putem amenaja conform preferințelor astfel încât petrecerea să fie tot ce v-ați dorit.

Cu o capacitate generoasă atât la interior, cât și la exterior, întreg spațiul a fost amenajat cu atenție pentru a îmbina armonios un stil decorativ retro cu o viziune modernă. Cadrul ideal este completat de Hunters Garden, terasa noastră umbrită de copaci și acoperită de luminițe magice. Suntem atenți la fiecare detaliu pentru ca prima petrecere din viața copilului să fie exact așa cum v-ati imaginat. De asemenea, vă punem la dispoziție și o scenă pentru ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună și să invite oamenii la dans.

Alegerea meniului vă dă bătăi de cap? Vreți să mulțumiți toate gusturile și nu stiți cum? Hunters Pub este soluția. Bucătarii experimentați de la Hunters au pregătit un meniu internațional unde aromele se îmbină în texturi potrivite oricărui gust. Fie că vă doriți un meniu mai tradițional sau un meniu mai elegant, echipa noastră va încânta invitații cu preparate delicioase. Meniul se poate, bineințeles, personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.

Orice detaliu este important atunci când organizați o petrecere de botez, iar echipa noastră vă este alături la fiecare pas pentru a vă permite să vă bucurați de acest eveniment unic. În spatele oricărei petreceri reușite stă o planificare minuțioasă și o echipă implicată, pregătită pentru orice. Organizarea cumătriei la Hunters Pub este un cumul de experiențe frumoase și concepte deosebite. De la decorațiuni și până la muzică sau mâncare, ne ocupăm de tot ce este nevoie pentru a celebra o nouă viață alături de dumneavoastră.

Hunters Pub este locul unde povestea micuțului vostru prinde contur, iar momentele speciale devin amintiri de neuitat, întipărite în sufletul tuturor invitaților. Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să petrecem împreună clipe de neuitat!

TOP