Petreceri private

Hunters Pub dă startul la distracție! Garantăm petreceri private ce se vor transforma în adevărate amintiri de neuitat. Fie că doriți să sărbătoriți onomastica, o reuniune cu prietenii, promovarea la locul de muncă sau orice alta ocazie, Hunters Pub vă așteaptă cu brațele deschise pentru a sărbători împreună!

Locația unui eveniment privat este adesea printre cele mai importante aspecte ale organizării și un factor de stres pentru organizatorii acestuia. În acest sens, Hunters Pub vă oferă un spațiu ideal ce vă permite amenajarea sa conform propriilor preferințe și necesități. Situat în sufletul orașului, în Parcul Expoziției, localul nostru vă oferă atât un acces facil și convenabil, cât și o oază de liniște și intimitate în mijlocul zgomotului orașului.

O petrecere reușită are în spate o echipă implicată și profesionistă. Pentru a asigura succesul evenimentului dumneavoastră, echipa Hunters Pub vă oferă susținere în realizarea petrecerii, cât și pe toată durata acesteia. Atenția la detalii ne caracterizează, așadar ne vom asigura că locația noastră va fi pe placul tuturor invitaților. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu grijă pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere contextul perfect pentru a crea momente ce vor rămâne în sufletul și amintirea tuturor invitaților. Pe timp de vară, Hunters Garden, terasa umbrită de copaci, este potrivită pentru orice tip de eveniment. Pentru a acoperi toate nevoile unui super eveniment, avem pregătită o scenă pentru ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită oricărui eveniment.

Orice petrecere privata reusită include un meniu atent pregatit. Bucătarii experimentați de la Hunters vor oferi preparate gustoase, pe placul oricărui invitat. De la aperitive și până la paste sau pizza, nu uitați că meniul se poate personaliza în funcție de preferințele clientului, astfel încat toți invitații să aibă parte de o experiență culinară memorabilă.

Petrecerea privată perfectă se desfășoară într-un cadru deosebit, unde invitații se pot bucura de muzică bună, atmosferă relaxantă, băuturi sofisticate și mâncare delicioasă. Pe toate acestea le găsiți la Hunters Pub, împreună cu o echipă profesionistă ce se va asigura că totul decurge conform așteptărilor. Vom avea grijă ca atmosfera să fie vibrantă și petrecerea de neuitat! Ospitalitatea, voia bună și calitatea serviciilor oferite fac parte din principiile de bază ale colectivului Hunters. Vă așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP