DESPRE HUNTERS PUB

WE`RE EVEN BETTER THAN YOU REMEMBER.

DESPRE HUNTERS PUB

Din dorința unor tineri de a oferi Copoului un loc de distracție, socializare și relaxare cu prietenii sau colegii de facultate, Hunters Pub și-a deschis porțile în anul 2010. Pub-ul a fost renovat și transformat dintr-o terasă de vară, într-un Pub modern. Totodată cu deschiderea PUB-ului s-a deschis și o pizzerie. Și nu orice pizzerie ci una care folosește cuptor cu lemne. Ingredientele au fost și sunt aduse direct din Italia pentru a oferi gustul autentic de pizza, acest preparat atât de îndrăgit în toată lumea.

În toți acești ani, generații de studenți s-au delectat cu cocktailuri, shot-uri, bere sau vin, mai ales în weekend sau după un examen. Este locul unde te simțeai ca acasă pentru că atmosfera era de așa natura și pentru că majoritatea erau clienți fideli. S-au legat prietenii, căsătorii și relații pe viață. Acum există diverse aplicații de socializare, însă atunci Hunters Pub era probabil cea mai mare rețea de socializare din dealul Copoului.

Fiind deschis 5 zile din 7, fiecare zi era diferită. Fie că era seară de karaoke, petrecere tematică sau seară românească cu muzică populară autentică, distracția era garantată. Sute de oameni treceau pragul Hunters Pub aproape în fiecare zi. Nu lipseau nici serile de stand-up sau concerte cu artiști celebri și îndrăgiți.

Ce este acum Hunters Pub ?

Am scris la timpul trecut pentru că din iarna anului 2019 Hunters Pub a luat o pauză neplanificată, din cauza evenimentelor neprevăzute pe care le știm cu toții. Însă acest lucru nu ne-a oprit. Ba mai mult, ne-a dat răgaz să schimbăm lucrurile în bine și să îmbunătățim nu doar brandul ci și locația.

Hunters Pub a fost renovat complet în acești 2 ani. Am deschis Hunters Garden, un loc minunat și primitor. Acum ai parte de preparate culinare atent gătite. Concert, stand-up sau alte evenimente importante din viața fiecăruia dintre noi, pot avea loc pe această terasă. În Hunters Pub vor reveni acele petreceri celebre unde distracția și energia comună erau la cote maxime.

Hunters Pub și Hunters Garden vor găzdui evenimente memorabile și unice la fel ca până acum. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la noutăți și să ne urmărești pe rețelele sociale. Suntem mai buni decât îți amintești! Hai să te convingi!

TOP