MAJORAT

Căutarea s-a încheiat și locul perfect a fost găsit. Vă doriți un altfel de majorat? Un eveniment unic ce va rămâne mereu în amintirea prietenilor? Hunters Pub dă startul la distracție și vă invităm să petreceți cea mai frumoasă seară alături de noi. Hunters Pub sau Hunters Garden este locul în care dorințele devin realitate și momentele speciale se transformă în adevărate clipe de neuitat.

Ziua majoratului nu se uită, așa că trebuie să fie perfecta! Povestea începe în una din zonele centrale ale orașului, și anume Parcul Expoziției. Localizarea este esențială, iar Hunters este locul ideal ce oferă atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și relaxant în mijlocul aglomerației orașului. Putem amenaja conform preferințelor astfel încât petrecerea să fie tot ce v-ați dorit.

Oferiți majoratului o notă aparte cu ajutorul unui decor atent ales prin îmbinarea elementelor retro cu o viziune modernă. Ambientul pregătit până în cele mai mici detalii poate face diferența dintre un majorat obișnuit și unul care va rămâne întipărit în sufletul tuturor.

Terasa noastră reinventată și umbrită de copaci, Hunters Garden, este perfectă pentru majoratul mult visat. Pentru a acoperi toate nevoile unui majorat perfect, vă punem la dispoziție și o scenă ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită eveimentului. Cadrul special, amenajat după gustul dumneavoastră este doar începutul unui majorat de invidiat alături de prieteni și familie.

Mâncarea și băutura de calitate sunt elemente absolut necesare în organizarea unui majorat de succes. Bucătarii experimentați de la Hunters au pregătit un meniu international cu preparate gustoase, pe placul oricărui invitat. De la aperitive și până la paste sau pizza, nu uitați că meniul se poate personaliza în funcție de preferințele clientului, astfel încat toți invitații să aibă parte de o experiență culinară memorabilă.

Trăirile frumoase, emoțiile și distracția sunt de nelipsit la Hunters Pub. Dispunem de toate elementele necesare organizării unei super petreceri. Echipa noastră profesionistă se va asigura că majoratul vostru de vis se va desfășura conform planului, iar așteptările vor fi întrecute. Vom avea grijă ca atmosfera să fie vibrantă și petrecerea de neuitat! Toate drumurile duc la Hunters așa că vă așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP