hunters-garden-iasi-copou
hunters-pub-club-iasi-copou
hunters-pub-club-iasi-copou-2

Bine ați venit la Hunters Pub & Garden.

Ce tip de evenimente puteți organiza la noi:

evenimente-familie-iasi

Evenimente de familie

Aniversare, majorat, cumătrie sau nuntă poți organiza la noi! Sună-ne acum și întreabă de disponibilitate!

Evenimente-private

Evenimente corporate

Orice eveniment privat își are locul la Hunters. O întâlnire corporate, congres sau simpozion, poate avea loc la noi!

Hunters-garden-copou-iasi

Evenimente de absolvire

Datorită numărului mare de locuri de pe terasă și interior, putem organiza Curs festiv sau banchet.

Dacă ai căutat Evenimente în Iași, ai ajuns unde trebuie. La noi găsești:

Probabil cele mai multe concerte din Iași au loc la Hunters Pub și Hunters Garden. Artiști iubiți și celebri care transmit cele mai puternice emoții.

Aducem cei mai buni stand-uperi din România la Iași. Pentru că ne place să râdem, să ne simțim bine și să ne încărcăm cu energie pozitivă.

De peste 10 ani, nopțile sunt memorabile la Hunters Pub. Distracție, senzație și nopți albe alături de sute de petrecăreți.

CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ NE VIZITEZI:

Preparate noi și gustoase

Pe lângă acea pizza gustoasă făcută la cuptorul cu lemne, pe care cu siguranță ți-o amintești, am adăugat și alte preparate care te vor suprinde plăcut.

Evenimente cu Artiști

Aducem la Hunters Garden artiști îndrăgiți. Nu lipsesc nici serile de Stand-up Comedy. Tot ce trebuie să faci este să ne urmărești pe site și social. (Facebook & Instagram)

Natura la ea acasă

Acum avem și mai mult spațiu pentru distracție și voie bună! Am făcut o terasă nouă și primitoare - Hunters Garden. Încă nu ai văzut-o? Te invităm la o cafea!

CONCERTE, STAND-UP SI ALTE EVENIMENTE

stand-up-micutzu-iasi-2
Bună searaaaa Iași!! De când nu a mai fost un show de  stand-up extraordinaire  la dumneavoastră în oraș?! Exact! Nici nu îți mai amintești de când.Atuuunci, ce bine că pe 27 septembrie, de la 20:00, există oportunitatea unui show de excepție la Hunters Garden. Avem așa:Micutzu Geo Adrian Popinciuc   Bilete: https://bit.ly/3jYAzhL  *open doors ora 19:00 – all shows *după achiziționarea
stand-up-micutzu-iasi

Fools on Tour – Iași SHOW 1

Bună searaaaa Iași!! De când nu a mai fost un show de stand-up extraordinaire la dumneavoastră în oraș?! Exact! Nici nu îți mai amintești de când.Atuuunci, ce bine că pe 26 septembrie, de la 20:00, există oportunitatea unui show de excepție la Hunters Garden. Avem așa:Micutzu Geo Adrian Popinciuc   Bilete: https://bit.ly/3yzA7io  *open doors ora 19:00 – all shows *după achiziționarea biletului, rezervarea
După succesul pe care l-a avut cu piesa “Eu beu”, Pavel Stratan a lansat mai multe colaborări cu artiști cunoscuți, cum ar fi CRBL, Alessia, Bross Project și mulți alții. În 2013 a lansat single-ul și videoclipul “Tango”.Tot în acea perioadă colaborează și cu Jorge pentru piesa “Geamantan” și cu Anna Lesko pentru piesa “Leagănă

Taxi în concert la Hunters Garden

Trupa Taxi vine la Iași, unul dintre orașele de suflet. Vineri, 29 iulie, pe Terasa Parc vor răsuna hituri care au bucurat generații, dar și piese noi, toate asezonate cu o doză de umor în stilul binecunoscut. Taxi cântă despre subiecte variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la

CE SPUN CLIENȚII HUNTERS PUB IAȘI

O locație frumoasă într un loc superb! Nu trebuie ratată pizza! Este wow!

Mihaela Theodora

Superr distractie!!! Muzica buna,atmosfera placută!

Isidora Redinciuc

Atmosfera e foarte frumoasa, preturile sunt super ok, și muzica e buna. Recomand cu mare încredere =)

MODO

AVEȚI ÎNTREBĂRI? LUAȚI LEGATURA CU NOI

Suntem bucuroși să vă ajutăm.

TOP