Aniversări

Căutați localul perfect pentru aniversare? Ați ajuns în locul potrivit. Hunters Pub este locul în care dorințele devin realitate și momentele speciale se transformă în povești de neuitat. Suntem încântați să fim alături de voi în celebrarea evenimentelor deosebite așa cum sunt aniversările și garantăm organizarea unui eveniment de neuitat.

Știm deja că locația aniversării este deosebit de importantă în organizarea unui astfel de eveniment, însă Hunters Pub este soluția. Vă punem la dispoziție un spațiu ideal ce vă permite amenajarea sa conform propriilor preferințe. Situat într-un punct central al Iașului, și anume în Parcul Expoziției, localul nostru vă oferă atât un acces facil și convenabil, cât și o oază de liniște și intimitate în mijlocul aglomerației orașului.

Punem suflet în tot ceea ce facem și dorim să ne perfecționăm constant pentru a oferi clienților noștri cele mai frumoase amintiri. Echipa profesionistă Hunters Pub vă va fi alături la orice pas înainte, cât și pe întreaga durată a aniversării pentru a se asigura că petrecerea va fi una de succes, iar așteptările vor fi împlinite sau chiar depășite!

Punem mult accent pe atenția la detalii, așa că ne vom asigura că locația noastră va fi pe placul tuturor invitaților. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu grijă pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere contextul perfect pentru a crea momente ce vor rămâne în sufletul și amintirea tuturor invitaților. Elementele retro combinate cu o viziune modernă sunt cele ce fac Hunters Pub un loc unic în Iași. Pe timp de vară, Hunters Garden, terasa umbrită de copaci, este perfectă pentru aniversarea mult visată. Pentru a acoperi toate nevoile unei super petreceri, avem pregătită o scenă pentru ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită petrecerii. Cadrul special, amenajat după gustul dumneavoastră este doar începutul unei seri de neuitat alături de cei dragi.

Bineînțeles că orice aniversare reusită are nevoie de un meniu atent pregatit și băuturi pe măsură. Bucătarii experimentați de la Hunters vor oferi preparate gustoase, pe placul oricărui invitat. De la aperitive și până la paste sau pizza, nu uitați că meniul se poate personaliza în funcție de preferințele clientului, astfel încat toți invitații să aibă parte de o experiență culinară memorabilă.

Aniversarea perfectă se desfășoară într-un cadru deosebit, unde invitații se pot bucura de muzică bună, atmosferă relaxantă, băuturi sofisticate și mâncare delicioasă. Pe toate acestea le găsiți la Hunters Pub, împreună cu o echipă profesionistă ce se va asigura că totul decurge conform așteptărilor. Vom avea grijă ca atmosfera să fie vibrantă și petrecerea de neuitat! Ospitalitatea, voia bună și calitatea serviciilor oferite fac parte din principiile de bază ale colectivului Hunters. Vă așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP