SIMPOZION

Simpozionul face parte dintr-o categorie specială de evenimente și necesită o planificare minuțioasă, cu multă atenție la detalii. Hunters Pub este locul care îmbină perfect profesionalismul și seriozitatea cu un ambient plăcut și confortabil.

Fiind unul dintre elementele de bază ale organizării, vă punem la dispoziție un spațiu generos ce vă permite amenajarea sa conform propriilor necesități și dorințe pentru ca acest eveniment să fie reușit din toate punctele de vedere. Localizarea este unul din punctele noastre forte fiind situați într-un punct central al Iașului, și anume în Parcul Expoziției. Așadar, vă oferim atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și liniștit în mijlocul aglomerației orașului.

Un simpozion reușit are în spate o echipă implicată și profesionistă. Pentru a asigura succesul evenimentului dumneavoastră, echipa Hunters Pub vă oferă susținere în realizarea evenimentului, cât și pe toată durata acestuia. Atenția la detalii ne caracterizează, așadar ne vom asigura că locația noastră va fi pe placul tuturor invitaților. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu grijă pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere cadrul optim de desfășurare al unui eveniment de anvergură. Pe timp de vară, Hunters Garden, terasa umbrită de copaci, este potrivită pentru orice tip de eveniment și surprinde prin sentimentul de intimitate pe care îl conferă evenimentului. Pentru a acoperi toate nevoile unui simpozion, avem pregătită o scenă care va satisface necesitățile acestui tip de eveniment.

Profesionalismul ne definește așa că luăm în calcul toate elementele organizatorice, inclusiv meniul. Bucătarii de la Hunters au pregătit un meniu internațional unde aromele se îmbină în texturi potrivite oricărui stil și oricărui context. Fie că vă doriți un meniu cu aperitive reci sau un meniu complet cu mâncare caldă, echipa noastră va încânta invitații cu preparate delicioase. Băuturile sofisticate alături de preparatele gustoase au devenit o necesitate în cadrul evenimentelor de succes. Meniurile se pot, bineințeles, personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră și de specificul simpozionului.

Planificarea unui simpozion implică creearea unei atmosfere specifice și analizarea tuturor detaliilor ce fac diferența dintre un eveniment obișnuit și unul memorabil. Echipa noastră va fi alături de voi în organizarea celui mai interesant simpozion și nu va lăsa niciun amănunt să fie trecut cu vederea. Dorim să ne perfecționăm constant, așadar experimentăm continuu spre a oferi clienților o experiență aparte, mulțumirea noastră fiind tradusă prin zâmbetele tuturor oamenilor ce ne-au ales. Vă așteptăm să ne cunoaștem!

TOP