RESTAURANT NUNTA IN IASI

Căutați localul perfect pentru nunta mult visata? Hunters Pub este locatia ideală pentru a sărbători unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unei persoane. Când vine vorba de un eveniment atât de important, trebuie să vă gândiți la toate detaliile, de la organizare la decorațiuni, muzică și meniurile pentru petrecere. Hunters Pub vă este alături în acest demers și se va asigura că veți beneficia de cele mai bune servicii, astfel încât petrecerea de nuntă să fie un eveniment plăcut și memorabil atât pentru miri, cât și pentru invitați.

O locație deosebită este începutul unei petreceri deosebite. Povestea începe în una din zonele centrale ale orașului, și anume Parcul Expoziției. Localizarea este esențială, iar Hunters este locul ideal ce oferă atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și relaxant în mijlocul aglomerației orașului. Putem amenaja conform preferințelor astfel încât nunta visurilor să devină realitate.

Din dorința de a ne perfecționa constant și a oferi clienților noștri o experiență completă și de neuitat, am luat în calcul toate detaliile ce ajută la realizarea unei petreceri de succes. Am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă distracția de care veți avea parte la noi, să primeze și confortul dumneavoastră. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu multă atenție la detalii pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere contextul perfect pentru a crea momente ce vor rămâne în sufletul și amintirea tuturor invitaților.

Hunters Garden, terasa umbrită de copaci și îndrăgită de toată lumea, este perfectă pentru nunta mult visată. Pentru a acoperi toate nevoile unei nunți magice, avem pregătită o scenă ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită evenimentului.

Cunoaștem nevoia produselor de calitate așa că bucătarii de la Hunters au pregătit un meniu internațional unde aromele se îmbină în texturi potrivite oricărui gust. Fie că vă doriți un meniu mai tradițional sau un meniu mai elegant, echipa noastră va încânta invitații cu preparate delicioase. Meniul se poate, bineințeles, personaliza în funcție de preferințele dumneavoastră.

Nunta ideală se desfășoară într-un cadru deosebit, unde invitații se pot bucura de muzică bună, distracție pe cinste, băuturi sofisticate și mâncare delicioasă. Hunters Pub este locul unde povestea voastră prinde contur, iar momentele speciale devin amintiri de neuitat. Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP