Banchet

A sosit momentul mult așteptat al banchetului și vă doriți o seară de neuitat alături de prieteni? Apelați cu încredere la Hunters Pub, iar noi vă vom oferi experiența memorabilă pe care o căutați. Hunters Pub sau Hunters Garden este locul în care dorințele devin realitate și momentele speciale se transformă în adevărate povești.

Știm deja că locația banchetului este deosebit de importantă în organizarea unui astfel de eveniment, însă Hunters Pub este soluția. Vă punem la dispoziție un spațiu ideal ce vă permite amenajarea sa conform propriilor preferințe pentru ca acest eveniment să fie cu adevărat unic. Localizarea este unul din punctele noastre forte fiind situați într-un punct central al Iașului, și anume în Parcul Expoziției. Așadar vă oferim atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și relaxant în mijlocul aglomerației orașului.

Din dorința de a oferi clienților noștri o experiență completă și de neuitat, am luat în calcul toate detaliile ce ajută la realizarea unei petreceri de succes. Am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă distracția de care veți avea parte la noi, să primeze și confortul dumneavoastră. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu multă atenție la detalii pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere contextul perfect pentru a crea momente ce vor rămâne în sufletul și amintirea tuturor invitaților.

Hunters Garden, terasa umbrită de copaci, este perfectă pentru banchetul mult visat. Pentru a acoperi toate nevoile unui banchet perfect, avem pregătită o scenă ca muzica live să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită eveimentului. Cadrul special, amenajat după gustul dumneavoastră este doar începutul unui banchet de neuitat alături de prieteni.

Bineînțeles că orice banchet reușit are nevoie de un meniu atent pregatit și băuturi pe măsură. Bucătarii experimentați de la Hunters vor oferi preparate gustoase, pe placul oricărui invitat. De la aperitive și până la paste sau pizza, nu uitați că meniul se poate personaliza în funcție de preferințele clientului, astfel încat toți invitații să aibă parte de o experiență culinară memorabilă.

Banchetul ideal se desfășoară într-un cadru deosebit, unde invitații se pot bucura de muzică bună, distracție pe cinste, băuturi sofisticate și mâncare delicioasă. Pe toate acestea le găsiți la Hunters Pub, împreună cu o echipă profesionistă ce se va asigura că totul decurge conform așteptărilor. Vom avea grijă ca atmosfera să fie vibrantă și petrecerea de neuitat! Toate drumurile duc la Hunters așa că vă așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP