Curs festiv

Cursul festiv este un eveniment unic și încărcat de emoție, un moment în care sărbătorești alături de prieteni, familie și profesori și reprezintă exact tipul de eveniment numai bun de organizat la Hunters Pub sau în incinta Hunters Garden.

Locația cursului festiv este întotdeauna prima pe lista de priorități, iar Hunters Pub vine în întâmpinarea dumneavoastră cu spațiul ideal pentru un astfel de eveniment, un spațiu ce poate fi adaptat preferințelor și necesităților astfel încât fiecare eveniment să fie cu adevărat unic și de neuitat. Fiind localizat într-un punct central al Iașului, și anume în Parcul Expoziției, localul nostru vă oferă atât un acces facil și convenabil, cât și un spațiu intim și relaxant în mijlocul aglomerației orașului.

Ne-am reinventat și ne place să spunem că suntem unici și suntem siguri că odată ce ne treceți pragul, în mod cert vom fi mereu în lista dumneavoastră de locații preferate. Din dorința de a fi un concept complet, am îmbinat perfect un ambient plăcut și util cu un design retro, astfel încât pe lângă starea de bine pe care ne dorim să o simțiți la noi, să primeze și confortul dumneavoastră și al invitaților. Spațiul generos atât la interior, cât și la exterior a fost amenajat cu multă atenție la detalii pentru ca fiecare element de decor să se îmbine armonios și să ofere contextul perfect pentru a crea momente ce vor rămâne în sufletul și amintirea tuturor invitaților.

Hunters Garden, terasa umbrită de copaci, este perfectă pentru cursul festiv mult visat. Pentru a acoperi toate nevoile unui curs festiv perfect, avem pregătită o scenă care să completeze atmosfera plină de voie bună. Distracția este la ea acasă și în interior, unde am pregătit un decor unic ce aduce cu siguranță factorul wow și conferă o notă deosebită eveimentului. Cadrul special, amenajat după gustul dumneavoastră este doar începutul unui curs festiv de neuitat alături de cei dragi.

În spatele unui curs festiv de succes stă o echipă profesionistă și implicată care se asigură că totul decurge conform planului. Vom avea grijă ca atmosfera să fie vibrantă și cursul festiv va ramâne mereu întipărit în inimile invitaților! Ospitalitatea, voia bună și calitatea serviciilor oferite fac parte din principiile de bază ale colectivului Hunters. Vă așteptăm să ne cunoaștem și să petrecem împreună!

TOP